Situs ieu ngagunakeun cookies pikeun ngaronjatkeun genah konsumén urang.
Ngeunaan penanganan inpormasi pribadi,Sarat jeung Kaayaan PamakéanPunten parios.

Kana téks

Inpo kajadian


Spring gathering

Jadwal Senén 2024. Desember 2 12:11 ngamimitian
tempat pasamoan Bunka Kaikan (Aula Besar)
genre Kinerja

Inpo tiket

Waragad/Biaya jalan asup gratis

Nyingkirkeun kajadian éta

Organizer

板橋区民踊連盟

Inquiries ngeunaan acara ieu

Itabashi Ward Folk Dance Federation 03-3956-6306