Situs ieu ngagunakeun cookies pikeun ngaronjatkeun genah konsumén urang.
Ngeunaan penanganan inpormasi pribadi,Sarat jeung Kaayaan PamakéanPunten parios.

Kana téks

Inpo kajadian

seni budaya
Konsér lobi Agustus 

Harmoni Angelic dibere dina angin spring

Jadwal 13 Pébruari (Salasa) 12:20-12:50
* Panto muka: 11:30 (direncanakeun)
tempat pasamoan Batur (Alun-alun Acara Kantor Bangsal Itabashi)
genre Kinerja

Inpo tiket

Waragad/Biaya Gratis

Nyingkirkeun kajadian éta

Program / eusi

Judul lagu: Salam cinta

   Pachelbel urang Canon jeung sajabana

Penampilan / Dosen Handbell: Tokyo Bell Orchestra
Kapasitas XNUMX urang
Organizer

(Public interest incorporated yayasan) Itabashi Culture and International Exchange Foundation

Inquiries ngeunaan acara ieu

(Public interest incorporated yayasan) Itabashi Culture and International Exchange Foundation 03-3579-3130 (Weekdays 9:00-17:00)