Situs ieu ngagunakeun cookies pikeun ngaronjatkeun genah konsumén urang.
Ngeunaan penanganan inpormasi pribadi,Sarat jeung Kaayaan PamakéanPunten parios.

Kana téks

mere nyaho

Bewara ngeunaan pembatalan pagelaran "pertunjukan sains Denjiro Sensei" (ditambahkeun dina 2/2)

  • ti yayasan
  • seni budaya

[Perhatosan pembatalan kinerja]

"Dr. Denjiro's thrilling sarta acara elmu seru"

2sasih4Pintonan "Dr. Denjiro's Heart-pounding and Exciting Science Show" dijadwalkeun dinten Minggu di Aula Besar Itabashi Cultural Hall éta.

Acarana dibatalkeun kusabab Pak Denjiro Yonemura ngadadak teu damang.

Sanaos anjeunna nuju jalan pikeun pulih, saatos konsultasi sareng dokter sareng staf, kami parantos mutuskeun pikeun nyandak pancegahan sareng istirahat waktos ieu. 

Nyuhunkeun dihapunten ka sadayana anu naroskeun kana pagelaranana.

Ngeunaan ngabalikeun duit tikét, ditambahkeun dina 2024/2/2

Konsumén anu ngagaleuh tikét bakal dibalikeun deui ku transfer bank sapertos kieu.

 

[Mangrupikeun waktos panarimaan]

 Pébruari 20244Panonpoé (Panonpoé) ~2sasih29Panonpoé (Kem)

[Métode ngabalikeun duit]

(1) Konsumén meuli di Itabashi Cultural Center Ticket Center

A) Jalma anu boga tikét dina leungeun

 〇Formulir aplikasi ngabalikeun duit *Punten unduh ti handap.

 〇Tikét asli

 〇Salinan hal anu nunjukkeun inpormasi akun anjeun (buku sandi, kartu tunai, jsb.)

  Punten lampirkeun ieu sareng kirimkeun ka alamat di handap dina pituduh ieu. 

 * Punten unduh formulir aplikasi ngabalikeun duit tina tautan di handap dina pituduh ieu.

 * Formulir aplikasi pengembalian dana ogé tiasa diserahkeun di konter Pusat Budaya Itabashi.

  2 bulan5poe(sasih) tibatan 9:00~20:00(Tanggal pamariksaan fasilitas nyaéta17:00Mangga sumping ka fasilitas urang ku.

 *Harga tikét(Nilai raray)sareng jumlah anu sami sareng biaya pos pikeun ngabalikeun barang.100Urang bakal ngabalikeun duit jumlah ku mindahkeun bank.

 * Ngabalikeun duit tiasa dilakukeun ku transfer bank saatos nampi formulir aplikasi.3Minggu ~4Bakal butuh ngeunaan saminggu.

 * Punten dicatet yén rupa-rupa biaya penanganan, biaya transportasi, sareng sajabana dina waktos ngagaleuh teu tiasa dibalikeun deui.

B) Jalma anu teu boga tikét dina leungeun

 ①wébPikeun maranéhanana anu geus dijieun reservations sarta pamayaran di , tur hoyong ngaluarkeun tiket di loket.

  Kami bakal ngahubungi anjeun nyalira nganggo alamat email anu anjeun bikeun dina waktos ngagaleuh.

 ②wébPikeun maranéhanana anu geus dijieun reservations sarta pembayaran di , sarta hayang ngaluarkeun tiket Tujuh.

  Mangga ngaluarkeun tikét dina pangcaketna Anjeun 7-Eleven ku Minggu 4. Pebruari, jeung

  上記AMangga ngabales kieu.

  ※Punten dicatet yén tikét moal deui dikaluarkeun saatos 4 Pebruari (Minggu).

(2) Konsumén anu ngagaleuh ti Tiket Pia

 Klik di dieuPunten parios.

 2poé ka-2 dina bulan (Jumaah)17Inpo ngabalikeun duit dijadwalkeun pikeun dipasang ti

(3) Konsumén anu dibeuli kalawan Lawson Tiket

 Klik di dieuPunten parios.

 2poé ka-2 dina bulan (Jumaah)17Inpo ngabalikeun duit dijadwalkeun pikeun dipasang ti

 

◎ Mangga undeur formulir aplikasi ngabalikeun duit di dieu.

Formulir aplikasi ngabalikeun duit DL (PDF)

Pananyaan / Aplikasi

 173-0014 Oyama Higashimachi, Itabashi-ku, Tokyo 51-1

  Di jero Itabashi Cultural Center

  (Public interest incorporated yayasan) Itabashi Culture and International Exchange Foundation

  "Staf acara sains Denjiro Sensei anu pikaresepeun"

  Telepon:03-3579-3130(Dinten minggu9:00~17:00)

Balik deui ka daptar pengumuman