Situs ieu ngagunakeun cookies pikeun ngaronjatkeun genah konsumén urang.
Ngeunaan penanganan inpormasi pribadi,Sarat jeung Kaayaan PamakéanPunten parios.

Kana téks

mere nyaho

Pameran ilmiah anu pikaresepeun sareng seru Dr. Denjiro [Bewara pembatalan pagelaran] (Ditambahkeun dina 2/2)

  • ti yayasan
  • seni budaya
  • Bunka Kaikan

[Perhatosan pembatalan kinerja]
"Dr. Denjiro's thrilling sarta acara elmu seru"
Pintonan ``Dr. Denjiro's Thrilling and Exciting Science Show'' dijadwalkeun 2 Pébruari (Minggu) di Aula Agung Balai Budaya Itabashi dibatalkeun.

Mangga tingali di handap pikeun detil ngabalikeun duit.

Klik di dieu pikeun detil