Situs ieu ngagunakeun cookies pikeun ngaronjatkeun genah konsumén urang.
Ngeunaan penanganan inpormasi pribadi,Sarat jeung Kaayaan PamakéanPunten parios.

Kana téks

Bursa internasional sareng hirup babarengan multikultural

  • Gambar

    Hiji-eureun jasa konsultasi pikeun pangungsi Ukraina

    Pikeun detil

  • Gambar

    Bantuan samentara pikeun pangungsi ti Ukraina

    Kami bakal nyayogikeun dana dukungan samentawis pikeun ngadukung kahirupan langsung sareng mata pencaharian di Itabashi Ward jalma-jalma anu kapaksa ngévakuasi ti Ukraina kusabab invasi Rusia ka Ukraina.

    Pikeun detil

  • Gambar

    Kami milarian sukarelawan juru basa / penerjemah Ukraina / Rusia !!

    Sababaraha urang asing anu cicing di Itabashi Ward gaduh masalah sareng halangan basa. Yayasan Itabashi pikeun Budaya sareng Bursa Internasional milarian "Relawan Basa" pikeun ngadukung jalma-jalma sapertos kitu ngaliwatan interpretasi sareng terjemahan.Naha anjeun hoyong ngagunakeun kaahlian basa anjeun pikeun ngabantosan urang asing anu peryogi?

    Pikeun detil

  • Gambar

    Inpormasi ngeunaan novel coronavirus

    Pikeun detil

eureun Maénkeun deui
  • imah>
  • Bursa internasional sareng hirup babarengan multikultural

mere nyaho

Ka daptar inpormasi

Inpo kajadian

Ka daptar acara