Situs ieu ngagunakeun cookies pikeun ngaronjatkeun genah konsumén urang.
Ngeunaan penanganan inpormasi pribadi,Sarat jeung Kaayaan PamakéanPunten parios.

Kana téks

Bursa internasional sareng hirup babarengan multikultural

Dewan ICIEF

iChef Board mangrupikeun majalah inpormasi pikeun urang asing anu diterbitkeun bulanan ku Yayasan.Kami ngawartosan urang asing anu tinggal di kota ngeunaan inpormasi hirup sareng inpormasi acara.Éta dikaluarkeun dina opat basa: Jepang nganggo ruby, Inggris, Cina, sareng Korea, tiasa diunduh tina situs wéb Yayasan atanapi disebarkeun di fasilitas sareng sakola basa Jepang di kota.

Klik di dieu pikeun inpo tentang kumaha carana masangkeun artikel dina iChef Board

* Gulung sisi tiasa dimungkinkeun

taun Eusina
April 2024PDF
  • P1 Kontes Biantara Basa Jepang ka-XNUMX/Pameran Poto di Kacamatan Shijingshan, Beijing, Cina
  • P2 Taun Anyar Partéi 2024
  • P3 Konsultasi hukum gratis pikeun urang asing [Reservasi diperyogikeun] / Kumaha misahkeun sareng miceun plastik bakal robih / Pengumuman perdagangan lingkungan
  • P5 Hayu urang nyatakeun pajeg warga
  • P7 Spring kampanye pencegahan seuneu / Itabashi urang seni pintonan lokal
April 2024PDF
  • P1 Konsultasi hukum gratis pikeun urang asing [Reservasi diperyogikeun]/Salon Bursa Internasional "Nakama"
  • Acara Apresiasi P3 Sekyo Joruri/Pandu Sarana Olahraga Kota
  • P5 April 2024 Pedoman pikeun Dilebetkeun ka Sakola Pabinihan Kota/Swasta, jsb.
  • P7 XNUMX Januari nyaéta wates waktu pikeun mayar période ka-XNUMX pajeg penduduk / Kami ngarékam instruktur sukarelawan pikeun pendidikan pamahaman internasional

2023 taun

2022 taun

2021 taun

2020 taun