Situs ieu ngagunakeun cookies pikeun ngaronjatkeun genah konsumén urang.
Ngeunaan penanganan inpormasi pribadi,Sarat jeung Kaayaan PamakéanPunten parios.

Kana téks

mere nyaho

Ngeunaan karya perbaikan témbok luar Héjo Aula

  • Bunka Kaikan
  • liang héjo

 Hatur nuhun pikeun ngagunakeun Itabashi Green Hall.

 Itabashi Ward Green Hall bakal ngalaksanakeun "karya renovasi waterproofing témbok luar / hateup" dina 2026.

 Kami bakal teras nyéwa sapertos biasa salami periode konstruksi, tapi punten perhatikeun hal-hal ieu sateuacan nganggo fasilitas éta.

                     記

● Mangsa konstruksi...Agustus 2020 - Maret 2020【 jadwal 】

  *Waktu ngamimitian parantos dirobih tina rencana awal Juli ka Agustus.

  * Mangsa pangwangunan tiasa robih di hareup.

● Poé gawé...prinsipna,Jam beurang poé minggu (8ti jaman17waktos)Nyimpulkeun 

  *Gumantung kana kaayaan pangwangunan, pangwangunan bisa dilaksanakeun di luar jam di luhur, kaasup dina Saptu, Minggu, jeung libur.

● Ngeunaan konstruksi・・・ Karya perbaikan waterproofing témbok luar / rooftop

  Kami bakal ngalereskeun karusakan témbok luar Green Hall sareng bocor cai di jero gedong.

  Hal ieu dilakukeun kalayan tujuan nyiptakeun lingkungan anu aman sareng nyaman pikeun pangguna.

●Ngeunaan pamakean... ○ Noise sareng geter anu ageung tiasa dibangkitkeun.

           ○ Bau cet tiasa lumangsung.

           ○ Alatan Parancah keur erected, kurangna cahaya diperkirakeun.
             Ogé, jandéla teu bisa dibuka atawa ditutup.

           ○ Pagawe tiasa damel di luar jandela.

           ○ Bahan wangunan anu ngandung asbés bakal dipiceun.
            * Urang bakal miceun eta aman luyu jeung hukum jeung peraturan.

           ○ Sapédah kedah diparkir di tempat parkir sapédah samentawis caket dieu.

           ○ Ngabalikeun duit pembatalan diatur dina tonggong aplikasi pamakean sareng formulir persetujuan.

             Mangga tingali item 3 tina ``Pacegahan pikeun Pamakéan''.

Hapunten tina sagala kasulitan anu tiasa ditimbulkeun sareng nyuhunkeun pangertosan sareng kerjasama sareng administrasi bangsal.

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami ngagunakeun informasi di handap.

[Ngeunaan rinci konstruksi] Itabashi Ward Kantor Sarat jeung Kaayaan Manajemén Departemen Divisi Manajemén Fasilitas ℡ 03-3579-2583

[Ngeunaan Green Hall] Kantor Bangsal Itabashi, Dinas Kabudayaan Warga, Divisi Budaya sareng Bursa Internasional ℡ 03-3579-2018